29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Tradiţionala PASCĂ, oferită de tinerii liberali

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Florin Titirişcă, candidatul liberal pentru funcţia de primar al municipiului Alexandria, nu se dezminte. Implicat în viaţa socială a urbei, prin susţinerea financiară (sponsorizări) şi morală de activităţi culturale şi sportive, domnia sa nu a uitat tradiţiile. Ca şi în alţi ani, sub directa-i coordonare , Organizaţia de Tineret a PNL Alexandria a oferit luni, 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, tradiţionala PASCĂ. Un prilej de bucurie pentru mulţi cetăţeni. Un mod de comunicare şi apropiere sufletească.
„Fiecare dintre noi trebuie să ne îngropăm trecutul, în sensul de a abandona greşelile săvârşite şi să nu le mai repetăm. Să înviem întru credinţă şi respect faţă de cel de lângă noi! Şi totdeauna să avem ca exemplu pe Isus Hristos. Să-i călcăm pe urme. Aceasta este adevărata transformare. Da, Sărbătorile Pascale ne dau prilejul fiecăruia dintre noi să ne amintim de jertfa supremă a Mântuitorului. Recurgem la simbolistică, la tradiţie, pentru a ne bucura împreună. Hristos a înviat!” ne-a declarat Florin.

pasca 1

pasca 3

pasca 4

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare