Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Trădat de ai lui, Petrică Pârvu pierde președinția FLAG-ului în favoarea lui Tiberiu Neamu - Informatia de Teleorman
17 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Trădat de ai lui, Petrică Pârvu pierde președinția FLAG-ului în favoarea lui Tiberiu Neamu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Nici primarul din Zimnicea, Petrică Pârvu, nu mai este ceea ce a fost. Pe vremuri, nea Petrică făcea legea. Orice decizie din zonă se lua, musai, cu acordul domniei sale. Cuvântul lui era sfânt și cântărea adânc. Iar oamenii îl ascultau. Nu de frică, ci datorită experienței sale de viață și din administrația publică locală.

Acum, puterile par că îl părăsesc. Pierde teren în fața mai tinerilor colegi sau adversari. Ultima lovitură a primit-o chiar de la unii dintre primarii săi. L-au trădat pe față.

Conform unui comunicat, în data de 11 august 2016, la sediul Grupului de Acțiune Locală pentru Pescuit Dunărea a avut loc Adunarea Generală a membrilor asociației.
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului Consolidarea grupului de Acțiune pentru Pescuit Dunărea de Sud și elaborarea strategiei de dezvoltare locală, proiect cu valoarea eligibilă de 88.934 lei.

Cel mai așteptat moment, alegerea președintelui. ”La concurs” s-au înscris doi primari din zonă, și anume Petrică Pîrvu-Zimnicea și Tiberiu Neamu-Viișoara. Deși, primarul din Zimnicea nu avea dreptul să candideze (statutul spune că este obligatoriu ca persoana să fie prezentă) s-a făcut un comproms iar candidatura a fost acceptată. Așa este democratic.

Rezultatul votului, elocvent și zdobitor. 23 de voturi pentru primarul din Viișoara și numai 6 în favoarea edilului șef din Zimnicea.

Din Adunarea Generală fac parte 13 UAT, 7 dintre ele fiind conduse de primari PSD, mai multe societăți comerciale, ONG-uri și pescari. Cel puțin doi primari social democrați nu au votat cu mentorul Petrică Pârvu. Trădări au existat și din partea liberalilor. Surse prezente la eveniment au afirmat că toate calculele arată că un viceprimar liberal l-a susținut pe Petrică Pârvu. De altfel, era de așteptat. A acționat după cum i-a dictat stăpânul.

Ar mai fi de adugat faptul că toți reprezentanții societăților comerciale, a ONG-urilor l-au susținut pe primarul din Viișoara, Tiberiu Neamu.

În concluzie, pentru următoarea perioadă, Tiberiu Nemu va fi președinte FLAG Dunărea de Sud iar Daniel Sorin Băcanu, primarul din Lisa, vicepreședinte.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare