8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Titi Mocanu, ex director al Casei de Cultură, atât de beat, încât a uitat…dacă e parcat! (VIDEO)

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Fostul șef al Casei de Cultură din Alexandria, Titi Mocanu, a fost autorul unui accident de circulație petrecut la intersecția străzilor Negru Vodă cu Viitorului, soldat cu importante pagube materiale. Din cauza consumului excesiv de alcool, Mocanu a confundat frâna cu accelerația, lovind destul de puternic mai multe autoturisme parcate regulamentar. Martorii oculari spun că nea Titi era atât de beat încât, după o mică inspecție a mașinilor bușite, a uitat care îi este autoturismul personal.

La sosirea oamenilor legii, ”omul de cultură” s-a dat în stambă și nu a reușit să sufle în aparatul etilotest, oferind celor prezenți un spectacol de cea mai joasă speță. Mai mult, Mocanu l-a luat în zeflemea pe agentul de poliție, moment în care a fost avertizat că dacă nu respectă legea i se vor pune cătușele.

”Ete, p..a”, a fost răspunsul lui Titi Mocanu, care, ulterior, l-a întrebat pe omul legii dacă el este parcat!!!”.

Imaginile surprinse de un tânăr prezent la eveniment spun totul despre un personaj ce s-a crezut Dumnezeul orașului, pe vremea când era mare baștan peste Casa de Cultură a municipiului Alexandria.

”Ai dat de Dracu, domn director!

C.R.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare