21.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Titi Mocanu, ex director al Casei de Cultură, atât de beat, încât a uitat…dacă e parcat! (VIDEO)

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Fostul șef al Casei de Cultură din Alexandria, Titi Mocanu, a fost autorul unui accident de circulație petrecut la intersecția străzilor Negru Vodă cu Viitorului, soldat cu importante pagube materiale. Din cauza consumului excesiv de alcool, Mocanu a confundat frâna cu accelerația, lovind destul de puternic mai multe autoturisme parcate regulamentar. Martorii oculari spun că nea Titi era atât de beat încât, după o mică inspecție a mașinilor bușite, a uitat care îi este autoturismul personal.

La sosirea oamenilor legii, ”omul de cultură” s-a dat în stambă și nu a reușit să sufle în aparatul etilotest, oferind celor prezenți un spectacol de cea mai joasă speță. Mai mult, Mocanu l-a luat în zeflemea pe agentul de poliție, moment în care a fost avertizat că dacă nu respectă legea i se vor pune cătușele.

”Ete, p..a”, a fost răspunsul lui Titi Mocanu, care, ulterior, l-a întrebat pe omul legii dacă el este parcat!!!”.

Imaginile surprinse de un tânăr prezent la eveniment spun totul despre un personaj ce s-a crezut Dumnezeul orașului, pe vremea când era mare baștan peste Casa de Cultură a municipiului Alexandria.

”Ai dat de Dracu, domn director!

C.R.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare