15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Tinerii, frate și soră, decedați în tragicul accident de pe E70, înmormântați la Cartojani-Giurgiu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Jale mare, ieri, în satul Cartojani, comuna Roata de Jos din județul Giurgiu. Sute de oameni, în special adolescenți, i-au condus pe ultimul drum pe cei doi tineri, frate și soră, de 16 și 19 ani, morți în urma cumplitului accident rutier, produs pe E70, la ieșire din comuna Vitănești.

Conform declarației viceprimarului din Roata de Jos, printr-o hotărâre de consiliul local, s-a acordat familiei un ajutor de înmormântare, de 100 de milioane de lei vechi.

Și la Roșiorii de Vede, în jur de 250 de persoane au participat la funeraliile lui Gheorghe Burlacu, cea de-a treia persoană decedată în evenimentul rutier.

Conform IPJ Teleorman, în seara zilei de 20.09.2016, inspectoratul a fost sesizat prin sistemul ”112”, despre faptul că, pe DE 70, în zona localităţii Vităneşti, s-a produs un accident de circulaţie rutieră soldat cu persoane decedate.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a stabilit următoarele:
In timp ce B.I., 18 ani, din mun. Roşiorii de Vede, posesoare a permisului de conducere categoria ”B”, din 03.08.2016, conducea auto ”Opel Vectra”, pe D.E. 70, km 76+50 m, pe sensul de mers Bucureşti – Alexandria, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire, în condiţii de carosabil umed, intrând în coliziune frontală cu auto ”Audi”, condus regulamentar de un cetăţean din mun. Bucureşti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare