27.3 C
Judeţul Teleorman
miercuri, august 17, 2022

Teodor Niţulescu, candidatul PER la CJ Teleorman: “Voi demasca jaful şi trădarea naţională care se practică în judeţul Teleorman”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Fiori reci pe spinarea unor politicieni din Teleorman, după ce Teodor Niţulescu, candidatul Partidului Ecologist Român(PER), a declarat că va scoate la lumină toate afacerile cu iz penal săvârşite de anumite persoane cu funcţii înalte.
Într-o conferinţă de presă, liderul ecologiştilor a prezentat o serie de documente ce vor fi trimise organelor de cercetare penală, Poliţie şi Parchet. “Începând de astăzi, voi demasca fără niciun fel de reţinere jaful, trădarea naţională care se practică în judeţul Teleorman, care se practică în România, de aproape 30 de ani, fapt ce a condus la situaţia dramatică în care ne aflăm. Toţi cei care au condus România din 1990 şi până acum sunt într-o gaşcă de hoţi, de impostori şi de trădători de neam şi de ţară. Personal, îi cunosc pe toţi. De-a lungul carierei mele politice, am fost nevoit să plec pe rând din partidele care conduceau ţara. S-a întâmplat cu PSD, în 2007, atunci când m-au exclus, s-a întâmplat cu Partidul Conservator, în 2008, când m-au exclus şi în 2015 cu PD-L. Nu s-a întâmplat cu PNL pentru că aici nu am fost şi nici nu voi fi niciodată, într-o astfel de mocirlă politică, creată de PDL şi PNL. Un adevărat grup de gansteri politici care în cârdăşie cu cei de la PSD distrug şi au distrus România”, a declarat Teodor Niţulescu.

Realizat de SC PRESS MEDIA SOFT SRL, la comanda PER Teleorman/ C.U.I. Mandatar financiar – 21200195

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Controale la unităţile de învăţământ din Teleorman. Instituţiile vor să se asigure că anul şcolar începe în bune condiţii

Prefectul judeţului Teleorman, Haralambie Epure, a emis ordinul privind constituirea de echipe mixte care se vor deplasa la unităţile...

Articole similare