31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Teleormănean prins la graniţă cu un autoturism furat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I — I.T.P.F. Timișoara au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Skoda, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile spaniole.

În data de 9.08.2016, ora 22,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice de control, la volanul unui autoturism marca Skoda înmatriculat în Spania, V. Teodor, cetățean român în vârstă de 32 de ani din județul Teleorman.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile spaniole din data de 21.03.2016.

Față de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 7000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare