31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Tatăl minorei șantajată:”Fetița mea a fost victima unor fotografii trucate. A avut chiar o tentativă de suicid”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Tatăl minorei de 14, din Plosca, a declarat că fata a fost șantajată cu o fotografie trucată. Însă, de frică ca părintele să nu afle că are facebook, minora a căzut în planul diabolic al celor trei indivizi.
”În realitate, în poza originală, fata apare îmbrăcată într-un tricou. O tânără din Buzescu a luat imaginea și împreună cu unul dintre inculpați, care, din câte am înțeles era iubitul ei, a trucat-o. De frică să nu aflu că are facebook, a intrat în jocul lor… De-a lungul ultimelor luni, am observat un comportament ciudat. Am întrebat dacă s-a întâmplat ceva, dar nu am primit un răspuns. Banii pe care i-a dat santajiștilor provenau din economiile proprii. Avea o pușculiță, în care-și punea bani pentru a-și cumpăra un telefon de ultimă generație. Într-ul final, fata mi-a spus ce s-a întâmplat. Atunci m-am adresat instituțiilor statului. Mai vreau să adaug faptul că fetița nu-i cunoștea pe acești tineri, nu a avut nicio relație, de nicio natură cu niciunul. Mai mult, copilul mi-a relatat că au fost cazuri când era așteptată pe stradă și i se reamintea de bani. În caz contrar, voi afla eu. Ba, chiar a avut și o tentativă de suicid”, a declarat părintele minorei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare