26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Tânăr de 23 de ani, prins în timp ce încerca să fraudeze proba teoretică a examenului pentru permis de conducere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați de către polițiștii Serviciului public comunitar Regim Permise de conducere și înmatriculări vehicule Teleorman cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, o persoană ar fi încercat să fraudeze proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat următoarele: la data de 6 iulie 2023, un bărbat, de 23 de ani, a fost programat pentru susținerea probei teoretice a examenul în vederea obținerii permisului de conducere categoria B. Având un comportament ciudat, examinatorul i-a solicitat persoanei în cauză să-i comunice dacă deține asupra sa tehnică de înregistrare și comunicare în vederea fraudării examenului, iar acesta a declarat că deține asupra sa un telefon mobil, o cameră video și un dispozitiv de comunicare în care se afla o cartelă SIM în scopul fraudării examenului. Bunurile respective au fost ridicate, în vederea efectuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de divulgarea fără drept al unor informații care nu sunt destinate publicității , urmând a se propune soluție prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare