15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Tâlharul din Alexandria, Ilie Costel, alias Calabaua, a fost arestat pentru 30 de zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Magistrații teleormăneni au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria și au dispus arestarea preventivă a inculpatului Ilie Costel, zis Calabaua, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 29.04.2016 până la data de 28.05.2016, inclusiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Conform oamenilor legii, Calabaua nu este la prima abatere, fiind acuzat și de alte tâlhării.

Reamintim că, la jumătatea săptămânii, polițiștii din Alexandria au fost sesizați cu privire la faptul că, în scara unui bloc, unei persoane de sex feminin i-a fost sustrasă geanta de către un necunoscut.

Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit că, în jurul orei orei 21,30, victima se întorcea de la serviciu, iar când a pătruns în scara neiluminată a blocului unde locuieşte, la etajul 2, s-a întâlnit cu un tânăr necunoscut care a deposedat-o prin violenţă de geanta de pe umăr. Valoarea prejudiciului creat a fost de aproximativ 250 de le. În urma activităţilor de investigaţii desfăşurate de lucrători ai Birourile de poliţie investigaţii criminale şi ordine publică Alexandria, a fost identificat autorul în persoana lui Ilie Costel, 35 ani, din municipiul reședință de județ, o parte din prejudiciu fiind recuperat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare