10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

„Suflet de mamă”, concurs județean de creație literară

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 3 martie 2023, începând cu ora 10, Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman organizează sub genericul Suflet de mamă un concurs județean de creație literară, secțiunea poezie ce se va desfășura la Sala de lectură.
Prin acest concurs se marchează Ziua Mondială a Scriitorilor sărbătorită în fiecare an la data de 3 martie, începând din anul 1986. Ea a fost propusă de către PEN Club Internaţional (Poeţi, Eseişti şi Nuvelişti) cea mai importantă organizaţie literară mondială înfiinţată la Londra în anul 1921. În România, PEN Club a luat fiinţă în 1923, printre membrii fondatori numărându-se mari scriitori precum Liviu Rebreanu, Lucian Blaga, Mircea Eliade și Octavian Goga.
Activitatea se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Teleorman care a desemnat juriul concursului.
O expoziție de carte intitulată Ziua Mondială a Scriitorilor propune o incursiune în literatura lumii. Expoziția rămâne deschisă toată luna martie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare