8.3 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 18, 2021

Studenţi de la Academia de Poliţie, în practică la Biroul pentru Imigrări Teleorman

Articole noi

Accident pe Centura Alexandriei. Șoferița vinovată, o femeie din Peretu, avea alte preocupări la volan

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce autoturismele în care se aflau au...

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

34 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sunt iniţiaţi în tainele meseriei de specialiştii Inspectoratului General pentru Imigrări, în perioada stagiului de practică în cadrul structurilor operative şi de suport din municipiului Bucureşti şi 16 judeţe.

Timp de patru săptămâni, în perioada 11 februarie-10 martie a.c., 34 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, anul II şi III specializarea Imigrări-OSP şi anul IV specializaţi în Imigrări-Drept, îşi desfăşoară stagiul de practică în cadrul structurilor centrale şi teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări.

În funcţie de opţiunea individuală, aceştia au fost repartizaţi în Bucureşti şi structurile teritoriale pe linie de migraţie din judeţele Argeş, Buzău, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Olt, Prahova, Teleorman, Mehedinţi, Brăila, Iaşi, Sibiu, Arad, Bihor, Vrancea şi Vâlcea.

Pe parcursul celor patru săptămâni, studenţii vor desfăşura mai multe activităţi pregătitoare la structurile operative şi de suport ale Inspectoratului General pentru Imigrări, sub atenta îndrumare şi coordonare a unor ofiţeri cu experienţă şi vor avea posibilitatea de a pune în aplicare cunoştinţele acumulate în timpul anilor de studiu.

Viitorii ofiţeri vor participa, alături de poliţişti cu experienţă în activitatea profesională, la acţiuni de verificare a cetăţenilor străini în locuri şi medii frecventate de aceştia, vor învăţa să aplice precis şi operativ procedurile de lucru din domeniul de competenţă şi se vor implica în activităţile de relaţii cu publicul.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Accident pe Centura Alexandriei. Șoferița vinovată, o femeie din Peretu, avea alte preocupări la volan

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce autoturismele în care se aflau au...

Articole similare