35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Sporting Roşiori a sunat „adunarea”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Echipa de fotbal din Liga a III-a, Sporting Roşiorii de Vede, s-a reunit ieri, 18 iulie, în vederea preparării noului sezon competiţional. La nivelul lotului, certitudini sunt doar revenirile lui Sitaru de la Alexandria, respectiv Urâtu de la Buzescu. Conform celor declarate de antrenorul Cristi Negru, ”vor veni la teste patru juniori, deoarece echipa trebuie să răspundă şi exigenţelor regulamentare privind folosirea în teren a unor fotbalişti tineri. Mai există tratative cu alţi fotbalişti care să acopere posturile-cheie din echipă, însă până când aceştia nu semnează înţelegeri valabile cu Sporting, numele lor nu poate fi făcut public”.

Sporting Roşiori are programat şi un prim meci amical, sâmbătă 23 iulie, acasă cu Unirea Brânceni. Ora preconizată de start este 10.00, pentru această verificare, în funcţie de cum poate ajunge la stadion şi formaţia oaspete. Obiectivul declarat pentru noul sezon al Sportingului este o clasare între locurile 4-8, dar şi promovarea unor fotbalişti tineri, ori a juniorilor din propria pepinieră.

C. Burdea

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare