10 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 20, 2021

Spectacol şi invitaţi de excepţie, de “Ziua comunei Suhaia”. Luptătorul Cătălin Moroşanu, luat cu asalt de cei mai mici fii ai satului

Articole noi

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Bilanţ tragic pe drumurile din judeţ. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, de la începutul anului

Încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice constituie unul dintre factorii care pun în pericol integritatea corporală, viaţa şi...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Suhaia s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei peste 500 de cetăţeni care au participat la evenimentul dedicat Zilei comunei. Într-o atmosferă prietenoasă, relaxată şi plină de entuziasm şi într-o organizare de excepţie, graţie conducerii administraţiei publice locale, suhăienii au sărbătorit 12 ani de la prima ediţie a celui mai important eveniment din viaţa comunităţii. Printre invitaţi s-au numărat jurnaliştii Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, senatorul Badea Viorel, ales în circumscripţia electorală pentru cetăţenii români din afara ţării şi Cristi Barbu, fost primar al comunei, actualmente secretar general adjunct al PNL, cel care, în anul 2008, organiza pentru prima dată acest eveniment. Însă, momentul mult aşteptat a fost apariţia pe scenă a luptătorului Cătălin Moroşanu, supranumit “Moartea din Carpaţi”, spre bucuria tuturor copiilor care l-au luat cu asalt pentru a obţine un autograf.

La începutul manifestărilor, primarul Polexia Barbu, după ce le-a mulţumit consătenilor pentru că sunt prezenţi într-un număr aşa de mare, a înmânat “Diplome de Excelenţă” tinerilor care au ajuns la vârsta majoratului şi „Diplome de Aur”, cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Sărbătoarea a debutat cu un impresionant program artistic oferit de cei mai mici fii ai satului, preşcolari şi şcolari la unităţile de învăţământ din comuna Suhaia, îndelung aplaudaţi de părinţi sau bunici. Pentru că în Sala de Spectacole nu mai aveai loc să arunci un ac, organizatorii au decis ca reprezentaţia să continue în aer liber, mai cu seamă că soarele dogorea mai ceva ca în lunile de vară.

Au cântat şi încântat auditoriul Virginica Neagu, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din Teleorman, Vasile Leonard Petcu, Constantin Măgureanu, Mariana Căpitănescu, dar şi Delia Barbu, Marian Medregoniu sau Zorina Bălan.

Şi de data aceasta, aşa cum se întâmplă cu ocazia tuturor manifestărilor cultural artistice din Suhaia, sumele pentru organizarea evenimentului au fost suportate de către Cristi Barbu, secretar general adjunct al PNL şi fost primar al localităţii.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Articole similare