29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

SPECTACOL DE TEATRU: PREMIERA COMEDIEI ’’RĂMÂN CU TINE’’

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Joi, 7 martie a.c., orele 18.oo, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, instituție subordonată Consiliului Județean Teleorman, invită publicul alexăndrean la ’’Seara de teatru’’, eveniment cultural organizat în Sala de întruniri publice a  Primăriei Alexandria.

Invitația  la  „o seară teatru” reprezintă un demers artistic care îi are în vedere în special pe tineri, dar se adresează și altor categorii de vârstă.

Membrii trupei de teatru tânăr ’’Scenik’’ vor prezenta publicului alexandrean, în premieră, spectacolul ’’Rămân cu tine’’, comedie într-un act a scriitorului Dan Tărchilă, cu subtitlul  ’’Aiurita’’,  porecla amuzantă a personajului principal.

În regia artistică  a lui Nicolae Doboş, spectacolul vine să continue activitatea teatrală a trupei ’’Scenik’’, a cărei  primă piesă de teatru a fost ’’Serpentina’’ de Paul Everac, urmată de ’’Salopeta’’ de I.D. Sârbu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare