24.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Şoferul spitalului TBC, din Roşiori, a rămas fără permis. La trei luni de la angajare, poliţia l-a prins băut la volan

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Nici nu i s-a uscat bine cerneala pe contractul de angajare, că ar putea rămâne fără locul de muncă. Radoslav Dănuţ, angajat pe funcţia de şofer, la Spitalul TBC din Roşiorii de Vede, cu doar vreo trei luni în urmă, în urma unui concurs cu multe semne de întrebare, a călcat pe bec.
Zilele trecute, “profesionistul” fost oprit în trafic de către poliţişti şi pus să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul: şoferul managerului Săvescu consumase alcool înainte de a se urca băut la volan. A avut 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. O amendă consistentă şi trei luni permisul de conducere suspendat. Cu alte cuvinte, Radoslav Dănuţ nu mai are obiectul muncii. Subit, a doua zi după ce a rămas pieton, acesta s-a îmbolnăvit. Şi-a luxat braţul, obţinând un certificat medico-legal, în acest sens. Managerul Laurenţiu Săvescu a declarat că a fost sunat de subaltern, imediat după producerea evenimentului, care i-a explicat păţania, dar şi faptul că are mâna-n gips, şi va lipsi de la serviciu pentru o bună bucată de vreme. Managerul spitalului TBC a mai precizat că atâta vreme cât Radoslav este în concediu medical, şi nu cunoaşte perioada în care va avea permisul de conducere suspendat, nu poate lua nicio decizie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare