25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

ȘOCANT!Prefectura Teleorman a cheltuit 78 de milioane de lei vechi pe…scaune cu rotile și cu vibromasaj!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Aproximativ 185.000 de euro din banii poporului au fost cheltuiți de Prefectura Teleorman pentru achiziționarea unor produse și servicii. În total, 1015 contracte au fost atribuite prin încredințare sau cumpărare directă, în decursul ultimilor ani.

Spre exemplu, la sfârșitul anului 2014, Prefectura Teleorman a pus mare preț pe „mobila cu spetează”. Peste 67 de milioane de lei vechi au fost achitați pentru achiziționarea unor scaune. Musai, cu rotile. Cum munca la birou îți anchilozează spatele, mai marii instituției au decis cumpărarea unui scaun cu vibromasaj, pentru care s-au achitat 11 milioane de lei vechi.

Nici sistemul informatic nu a fost lăsat de izbeliște. Conform SEAP, instituția s-a primenit cu un calculator în valoare de…124 de milioane de lei vechi, aici incluzând mous-ul și tastatura! Siguranța Reprezentanței Guvernului în teritoriu a fost pioritară. Doar în anul 2014, evident prin cumpărare directă, unitatea a fost dotată cu „LACĂTE MARI SAU MICI” pentru care s-au plătit 90 de milioane de lei vechi. Și cum rețeaua electrică este îmbătrânită, mințile sclipitoare din Prefectura Teleorman au decis cumpărarea de LANTERNE cu DINAM pentru a le lumina calea. În total, un mizilic de vreo 35 de milioane de lei vechi. Asta doar în anul de referință- 2014.

Scrisul de mână a rămas principala preocupare a instituției. A curs atâta pastă de pix, încât se puteau inunda holurile Prefecturii. Inclusiv subsolul. 14 milioane de lei vechi este suma dată pentru cumpărarea de pixuri de unică folosință.

Dacă e mult sau puțin, doar cetățenii pot exprima un punct de vedere!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare