24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

ȘOCANT! O fetiță de 5 ani, sărutată și mângăiată de un bărbat de 65 de ani, în zona organelor genitale. Bestia este în libertate!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Bunicul unei fetițe de numai 4 ani și 9 luni, din Alexandria, spune că nepoțica sa ar fi fost sărutată și mângâiată în zona organelor genitale, de către …un prieten de familie, în vârstă de peste 65 de ani. Întreaga poveste ar fi avut loc în pădurea din Nanov, în urmă cu peste două săptămâni, aunci când bunicul și presupusul agresor au ieșit la iarbă verbe cu micuța.

În ciuda mărturie fetiței, care, în fața poliției, a unui avocat din oficiu și a reprezentantului Direcției de Protecție a Copilului Teleorman, a explicat cum s-au petrecut lucrurile, bestia este încă în libertate. Mai mult, individul s-a internat la secția de Neurologie a Spitalui de Urgență din Alexandria, motivând că nimic nu este adevărat din cele afirmate de către copilă.

” A sărutat-o, a mângâiat-o în zona organelor genitale și i-a pus ”bărbăția” pe burtică”, este declarația cutremurătoare a bunicului, în urma celor spuse de fetiță.

Cu toate acestea, dosarul este plimbat între poliție și parchet. Mai nou, procurorul de caz a cerut o nouă audiere a copilei. Vizibil afectată, micuța nu a dorit să răspundă la nicio întrebare.

Vom reveni cu amănunte

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare