26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Sistem de canalizare şi ape uzate menajere, în Furculeşti, şi modernizare drumuri, în Băbăiţa, prin Programul “Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Adrian-Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 74 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 823.227.040,71 de lei. Contractele semnate vizează localităţi din 33 de judeţe şi contribuie la modernizarea străzilor şi a drumurilor de interes local, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi a reţelelor de canalizare şi de evacuarea apelor pluviale, precum şi construirea unor poduri.

”Satele şi micile oraşe, comunităţile care sunt în dificultate şi cărora le este imposibil să-şi finanţeze singure obiectivele importante de infrastructură sunt în fiecare zi pe agenda şi în preocupările mele, astfel încât nicio comunitate din România să nu fie neglijată”, a subliniat ministrul Veştea. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” se ridică la 1.520, în valoare totală de 16.896.781.023,39 de lei.

Conform documentului, două contracte de finanţare vizează investiţii, în judeţul Teleorman. Este vorba despre: “Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Furculeşti”, cu o valoare de 12.753.499 de lei şi „Modernizare drumuri de interes local în Comuna Băbăiţa”, suma alocată fiind de 14.000.000 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare