22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Singurul primar USR-PLUS din Teleorman s-a alăturat echipei liberale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Încă o dată, echipa PNL Teleorman demonstrează că este puternică, unită și singura care poate duce la îndeplinire obiectivele de dezvoltare pentru localitățile județului Teleorman. Drept dovadă, tot mai mulți edili teleormăneni ni se alătură, așa cum a făcut-o și singurul primar USR-PLUS: Marius Stanciu, tânărul primar al comunei Drăgănești de Vede, este acum în echipa liberală și a lucrat împreună cu noi încă de la câștigarea mandatului, din anul 2020, atunci când a reușit, prin determinarea, ambiția și hotărârea sa de a schimba în bine viața cetățenilor, să-l învingă pe fostul primar care a „gestionat” localitatea Drăgănești de Vede timp de 28 de ani. În mod cert, la alegerile din 2024, Marius va fi candidatul nostru la funcția de primar.
Îi spun „Bine ai venit în echipa liberală!” și îl asigur că, având sprijinul nostru și, așa cum s-a demonstrat până acum, al Guvernului Nicolae Ciucă, vom putea să facem ceea ce am promis, vom putea să ducem la bun sfârșit proiecte de dezvoltare a comunităților locale din județ, atât de necesare și atât de așteptate de teleormăneni. Am putut vedea cu toții că foarte multe proiecte de investiții au fost aprobate pentru județul Teleorman, fie că vorbim de Programul „Anghel Saligny” sau de PNRR, pentru multe dintre ele au fost deja semnate contractele, iar acum urmează demararea lucrărilor. Tot ce avem de făcut este să muncim în continuare pentru a schimba fața județului.
Și vom putea face acest lucru, mai ales că tot mai mulți primari își manifestă intenția de a veni alături de noi. Deja, PNL Teleorman a depășit PSD la numărul de primari și garantez că nu ne vom opri aici.
Ceea ce pot să spun acum este că obiectivul PNL pentru 2024 este câștigarea tuturor rundelor de alegeri. PNL Teleorman și-a propus să câștige Consiliul Județean Teleorman, primăriile celor 5 municipii și orașe, majoritatea comunelor și să păstreze numărul de parlamentari.

Eugen Pîrvulescu,
președinte PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare