8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Serviciul Local de Evidenţă a Persoanei, la Trivalea Moşteni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Lucrările pentru sediul destinat Serviciului Local de Evidenţă a Persoanei s-au finalizat. A fost adusă inclusiv aparatura necesară. Spaţiul se află în clădirea primăriei.
Localnicii şi cetăţenii din două comune, Tătărăştii de Jos şi Tătărăştii de Sus, nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la Videle pentru emiterea cărţii de identitate sau a altor documente oficiale.
„Înfiinţarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei – Trivalea Moşteni reprezintă un pas important pentru exercitarea dreptului autorităţilor administraţiei publice locale de a gestiona şi soluţiona problemele comunităţii locale. Dorim să asigurăm servicii de bună calitate locuitorilor autohtoni, dar şi celor din Tătătrăştii de Jos şi Tătărăştii de Sus. Astfel, se evită deplasarea la serviciul de profil din Videle. Pe lângă eliberarea cărţii de identitate, cetăţenii pot beneficia şi de celelalte servicii conexe ” ne-a declarat primarul Marius Bocăncilă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare