16.1 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 10, 2021

Senatorul Răducu Filipescu: “În Teleorman, într-un judeţ în care Dragnea este peste tot, liberalii vor obţine 25% din voturi, la europarlamentare”

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Răducu Filiescu, senator de Călăraşi şi fost preşedinte de CJ, este optimist în ceea ce priveşte procentul pe care liberalii din Teleorman îl vor obţine la alegerile europarlamentare din luna mai. Actualul vicepreşedinte al PNL şi responsabil de judeţele din Regiune Sud, printre care şi Teleorman, recunoaştea că lupta colegilor de aici nu va fi una uşoară, şi asta într-un judeţ în care “Dragnea este prezent peste tot”. Cu toate acestea, spune liderul PNL, crede în forţele liberalilor din Teleorman, în membrii formaţiunii politice, şi se aşteaptă la un rezultat de excepţie, undeva la 25% din opţiunile alegătorilor.

Declaraţia a fost făcută la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Buzescu, acolo unde s-au desfăşurat lucrările Colegiului Director Judeţean al PNL. Alături de senatorul Flipescu, din conducerea partidului, a fost prezent şi Dan Motreanu, fost ministru al Agriculturii şi deputat, candidat pe un loc eligibil la alegerile pentru Parlamentul European.

Întrebat despre proiectele pe care le va iniţia, în sprijinul locuitorilor din Teleorman, acesta a precizat că principalul obiectiv al său şi al partidului pe care îl reprezintă este creşterea subvenţiei pe hectar pentru agricultori.

“PNL este membru al marii familii europene-Partidul Popular European (PPE)-cea mai importantă familie europeană, care acum conduce Europa şi, din toate sondajele, o va conduce şi în următoarea perioadă. Rolul nostru, mandatul nostru ca europarlamentari este, ca printre multe alte proiecte pentru dezvoltarea ţării, să ne luptăm pentru a creşte subvenţia pentru agricultorii români, astfel încât şi noi să devenim mai competitivi pe piaţa europeană”, a afirmat Dan Motreanu.

La începutul şedinţei, senatorul Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, a declarat că în cadrul evenimentului se va face o analiză asupra tuturor organizaţiilor liberale din judeţ, stadiul procesului de stranger de semnături, planul de măsuri ce trebuie adoptat în perspectiva alegerilor din luna mai şi organizarea pe secţii de votare. Mai trebuie precizat faptul că, la lucrările Colegiului, au participat peste 250 de liberali din toate colţurile judeţului, printre care primari, consilieri locali, orăşeneşti, municipali şi judeţeni.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare