-1.5 C
Judeţul Teleorman
miercuri, februarie 8, 2023

Senator Eugen Pîrvulescu: Se doreşte majorarea grosolană a tarifelor pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În vederea clarificării intenţiilor de majorare a tarifului actual la colectarea şi transportul deşeurilor menajere, în Teleorman, a fost studiat Caietul de sarcini, transmis la toate primăriile din judeţ, de către directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară-Managementul Deşeurilor Teleorman, Bogdan Ciobanu, şi preşedintele A.D.I. Teleorman, Florin Piper (încă vicepreşedinte al Consiliului judeţean Teleorman).

Astfel, s-au confirmat, cu stupefacţie şi îngrijorare, intenţiile clare de majorare a preţurilor pentru colectarea şi transportului deşeurilor menajere, la persoane fizice, potrivit Caietului de sarcini la care se face referire.

Pentru a elimina orice dubiu, în acest sens, prin ataşarea  documentelor în original din Caietul de sarcini, se confirmă ceea ce am semnalat public, deja, şi anume faptul că se doreşte majorarea grosolană a tarifelor actuale, chiar şi cu peste 100 %.

  • După consultarea documentelor transmise se poate constata că tariful actual lunar, per persoană fizică, în mediul rural, este de 4,18 lei, iar după majorarea cu peste 100%, acesta va fi de 8,15 lei, lunar, de persoană.
  • În mediul urban, tariful actual este de 8,36 lei, iar după majorare acesta va ajunge la suma de 11,86 lei, rezultând o mărire a preţului practicat în prezent, cu 60 la sută.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru...

Articole similare