33 C
Judeţul Teleorman
miercuri, august 17, 2022

Senator Eugen Pîrvulescu: “Avem trei candidați redutabili pentru primăria Alexandria”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Senatorul Eugen Pîrvulescu este încrezător în șansele liberalilor de a câștiga primăria Alexandria, la alegerile din 2020. După cum se știe, în lupta internă pentru desemnarea celui mai bun candidat s-au înscris Mihai Murar, actualul președinte al organizației PNL Alexandria, și consilierii municipali Cătălin Dumitrașcu și Florea Laurențiu.

Contactat telefonic, senatorul Eugen Pîrvulescu a declarat că sunt trei liberali cu notorietate, cunoscuți ca profesioniști în domeniile în care activează, oameni implicați activ în viața de zi cu zi a partidului.

“Cum bine știți, Mihai Murar a fost director la AJOFM Teleorman o bună bucată de vreme. Este un om care cunoaște foarte bine problemele urbei și, sunt convins, că va avea soluții pentru rezolvarea lor. Cătălin Dumitrașcu este unul dintre cei mai buni medici de urgență din județ. Este un tânăr ce va avea multe de spus în politica actuală și viitoare din Teleorman, un candidat redutabil și serios. La fel și Laurențiu Florea, profesor și fost director al CSS Teleorman. Pe vremea când era director, Clubul Sportiv a avut cele mai bune rezultate din istoria sa. Cu alte cuvinte, fiecare dintre cei trei are șanse de a câștiga primăria Alexandria. În ciuda zvonurilor grosolane, îmi doresc din tot sufletul să câștigăm primăria municipiului reședință de județ. Personal, mă voi implica din toate punctele de vedere. Dacă vreunul dintre competitori îmi va cere sprijinul, voi merge cu el până-n pânzele albe. La final, vreau să le urez tuturor “SUCCES” și sunt absolut convins că victoria va fi de partea noastră”, a declarat senatorul Pîrvulescu.

Întrebat despre o implicare a domniei sale în candidaturile la primăria Alexandria, acesta a precizat că informațiile apărute în spațiul public sunt manipulări ieftine, regizate de oameni de cea mai joasă speță, care au ca principal scop să bage bățul prin gard.

“Noi nu ne jucăm cu candidaturile, ca… de-a v-ați ascunselea. La PNL nu este ca la alte partide, acolo unde doar persoanele agreate de “șefu” pot intra în bătăliile electorale! La noi, fiecare membru de partid a avut ușa deschisă pentru a se înscrie în lupta internă. Nu am avut, nu am și nu voi avea afinități pentru un membru sau altul. Informațiile privind impunerea unui candidat au fost simple fabulații, născocite de niște bufoni. Nu vreau să spun mai multe. E de ajuns să vezi lista finală și să observi că numele vehiculate nu se regăsesc”, a mai precizat liderul județean.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Controale la unităţile de învăţământ din Teleorman. Instituţiile vor să se asigure că anul şcolar începe în bune condiţii

Prefectul judeţului Teleorman, Haralambie Epure, a emis ordinul privind constituirea de echipe mixte care se vor deplasa la unităţile...

Articole similare