8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

”Selfie” cu autoturisme de vânzare în curtea Serviciului de Ambulanţă Teleorman!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Sute de anunţuri privind vânzarea unor autorurisme apar zilnic pe paginile de socializare. Zona pietonală din municipiul Alexandria este blocată de autoturismele samsarilor cu anunţuri de vânzare. Zac acolo de luni bune, iar poliţia locală ”le mai deranjează” cu câte o somaţie lipită pe geam. Şi cam atât! Mai nou, şi părţile carosabile au ajuns ”piaţă de vechituri” pentru automobilele second-hand.

Ultima fiţă în materie o reprezintă poza cu maşina în curtea Serviciului de Ambulaţă Teleorman. Dă bine pentru potenţialul cumpărător şi oferă garanţia că vânzătorul este om serios, nu bişniţar de autoturime aduse din Germania.

La cât de inventiv este teleormăneanul, foarte probabil vom vedea ”selfie” cu maşini realizate în curtea poliţiei judeţene sau în ograda Detaşamentul de pompieri! Şi, de ce nu, în curtea cimitirelor!

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare