24.1 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Şcolile din Beuca vor funcţiona după scenariul 2. Prezenţă fizică pentru toţi elevii, în restul unităţilor de învăţământ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii, CJSU Teleorman a aprobat scenariile de funcţionare pentru unităţile/instituţiile de învăţământ din judeţul Teleorman. În documentul dat publicităţii, se precizează că unităţile de învăţământ de pe raza comunei Beuca vor funcţiona după scenariul 2. Asta înseamnă participarea zilnică, cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ a tuturor antepreşcolarilor, preşcolarilor şi a elevilor din învăţământul special, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi participarea zilnică, în sistem on-line, a tuturor elevilor, cu excepţia celor din învăţământul special.
Restul unităţilor de învăţământ din judeţul Teleorman vor funcţiona conform scenariului 1, cu alte cuvinte participarea zilnică, cu prezenţă fizică a tuturor antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.
Scenariile de funcţionare a unităţiilor/instituţiilor de învăţământ din judeţ se vor actualiza săptămânal, cu referinţă la fiecare zi de vineri, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

IPJ Teleorman face angajări, prin încadrare directă, din sursă externă. 44 de posturi vor fi scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman  organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 44 (patruzeci și patru) funcţii vacante de...

Articole similare