16.1 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 10, 2021

Scandal între două familii din Drăgăneşti Vlaşca! Un tânăr a ajuns la Spital cu briceagul înfipt în burtă

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Joi seara, printr-un apel la 112, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii din comuna Drăgăneşti Vlaşca. Conştienţi că lucrurile ar putea scăpa de sub control, mai ales că în zonă ţiganii “au întins masa” cu de la sine putere, fără nicio aprobare din partea primăriei, la faţa locului au ajuns şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Conform declaraţie purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, un bărbat, împreună cu cei doi fii ai săi, se deplasa cu un autoturism pe străzile din comună. Între timp, s-a întâlnit cu un consătean pe care îl bănuia de furtul unor produse agricole din câmp.

Când presupusul infractor a fost zărit, conducătorul auto a coborât din maşină şi alături de băieţii săi l-au bătut cu pumnul şi picioarele. În încăierare, persoana agresată l-a înjunghiat pe unul dintre tineri în zona abdomenului, ulterior fugind la casa în care locuia.

Cu sămânţă de scandal, acesta şi fratele său au revenit la locul faptei. Aveau asupra lor două bâte. I-au lovit pe agresori în zona capului şi a feţei. Au fost despărţiţi de câţiva cetăţeni, rude cu unii dintre agresori.

Din declaraţiile oamenilor legii, patru persoane au ajuns la spital. Trei dintre ei au refuzat internarea. Sub supraveghere medicală a rămas un tânăr, ajuns la spital cu briceagul înfipt în burtă, diagosticul pus de către medici fiind de “placa înjunghiată, hemitorace stâng|”.

În cazul de faţă, a afirmat inspectorul de poliţie Teodora Dragole, s-a deschis un dosar penal pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare