25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Şase tineri din Teleorman, declaraţi admişi la Şcoala de Jandarmi. Unul dintre ei a obţinut punctajul cel mai mare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.
Zilele trecute, au fost afişate rezultatele provizorii la concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, din Drăgăşani. Şi în acest an, concurenţa a fost una acerbă, pentru cele 194 de locuri, fiind înscrişi 908 candidaţi. Candidaţii au susţinut mai întâi probe eliminatorii (examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice), iar apoi le-au fost testate cunoştinţele teoretice la limba română şi o limbă străină, la alegere. Printre viitorii jandarmi se numără şi şase tineri din judeţul Teleorman, declaraţi admişi în urma examenelor. Mai mult, pe primele două locuri, la egalitate de puncte, s-au situat doi tineri din Teleorman şi Argeş, cu 77 de puncte, departajare făcându-se în urma aplicării unor criterii. Candidaţii declaraţi admis au obligaţia să depună, în vederea înmatriculării, la începerea anului şcolar, diploma de bacalaureat, în original, la instituţia de învăţământ la care au fost declaraţi admişi. Neprezentarea, în termenul stabilit, a diplomei, în original, din vina exclusivă a candidatului, conduce la neînmatriculare.
Recrutarea candidaţilor s-a realizat în raport cu locul de domiciliu sau de reşedinţă al candidaţilor-de către Inspectoratele de Jandarmi Judeţene, respectiv Direcţia Generală de Jandarmi a municipiului Bucureşti, precum şi de către unităţile de jandarmi care au primit sarcini de recrutare. Cererile de înscriere s-au depus la unităţile Jandarmeriei Române, din judeţul în care candidaţii îşi au domiciliul în perioada 15-28 februarie 2021.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare