23.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 2, 2022

Șase localități din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 29 de comune, niciun caz de infectare cu COVID-19, în ultimele 14 zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform ultimelor date publicate astăzi, 6 mai 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, șase localităţi din judeţ sunt în scenariul ROŞU, după ce rata de infectare a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori. Incidenţa cea mai mare se înregistrează în comuna Năsturelu – 5,74, cu 14 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Celelalte comune aflate în scenariul ROȘU sunt Moșteni- 5,15, Fântânele-3,45, Drăcşenei-3,18, Ștorobăneasa -3,15 și Mavrodin -3,03.
În document se mai precizează faptul că, în 29 de localităţi (Beciu, Beuca, Bujoreni, Călmăţuiu, Călmăţuiu de Sus, Crângeni, Crevenicu, Dideşti, Gratia, Izvoarele, Lisa, Pietroşani, Plopii Slăviteşti, Rădoieşti, Săceni, Salcia, Scrioaştea, Scurtu Mare, Seaca, Segarcea Vale, Sfinţeşti, Siliştea, Slobozia Mândra, Smârdioasa, Traian, Troianul, Uda Clocociov, Viișoara şi Zâmbreasca), Rata de infectare cumulată la 14 zile este ZERO.
La nivelul judeţului, incidenţa în ultimele două săptămâni este de  1,25 la mia de locuitori, cu 0,01 mai mare față de ziua precedentă, 452 de cazuri fiind confirmate în perioada de referință.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare