10.3 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 18, 2021

Şapte studenţi de la Academia de Poliţie, iniţiaţi în tainele meseriei, în unităţile ISU Teleorman

Articole noi

Accident pe Centura Alexandriei. Șoferița vinovată, o femeie din Peretu, avea alte preocupări la volan

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce autoturismele în care se aflau au...

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De luni, 10 februarie a.c., şapte studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Bucureşti îşi desfăşoară stagiul de practică în cadrul unităţii noastre, timp de patru săptămâni. Cu sprijinul şi sub îndrumarea tutorilor profesionali, tinerii salvatori vor avea ocazia să intre în contact cu situaţia operativă şi îşi vor fundamenta pregătirea prin îmbinarea cunoştinţelor teoretice dobândite cu aspectele practice.

Potrivit ISU Teleorman, doi dintre studenţi sunt în anul IV şi vor face practică în cadrul Inspecţiei de Prevenire. Ceilalţi cinci, studenţi în anul I şi II, vor efectua stadiul de practică la Detaşamentele de Pompieri din Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede.
„Le dorim mult succes şi îi aşteptăm alături de noi după absolvirea studiilor, iar celor care vor să devină salvatori le facem cunoscut faptul că pot urma cursurile Facultăţii de Pompieri ori cele ale Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti”, se arată într-un mesaj al ISU Teleorman, postat pe o pagină de soializare.
De asemenea, reamintim că pot alege să devină voluntari, prin participarea la programul de voluntariat derulat de către unitatea noastră, intitulat „Salvator din pasiune”.
Informaţii suplimentare cu privire la acest program se pot obţine de pe pagina de internet a inspectoratului www.isuteleorman.ro sau de la Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, cu tel. 0247/311113, int. 27111.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Accident pe Centura Alexandriei. Șoferița vinovată, o femeie din Peretu, avea alte preocupări la volan

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce autoturismele în care se aflau au...

Articole similare