Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Șapte butelii puteau rade de pe pământ mai multe case din Călinești - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Șapte butelii puteau rade de pe pământ mai multe case din Călinești

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Miercuri noaptea, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Laurențiu F., din localitatea Călinești.

La fața locului s-au deplasat rapid trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, care au constatat faptul că focul se manifesta în interiorul locuinței și la acoperișul acesteia, pe o suprafață de cca. 40 mp.

În urma recunoașterii preliminare, pompierii militari au găsit în locuința incendiată un număr de  7 butelii care, în situația existentă la fața locului, puteau exploda, punând astfel în pericol viețile oamenilor și a personalului prezent la intervenție.

După evacuarea acestora, pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, după aproximativ două ore, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de 60000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de flăcări următoarele: tavanul locuinței pe o suprafață de cca. 40 mp, 2 uși din termopan, o ușă din lemn, 4 geamuri, o canapea, mobilierul din bucătărie, 2 frigidere, o ladă frigorifică, 2 mașini de gătit, un cuptor cu microunde, 3 butelii, o sobă pe butelie, un dozator de bere, un televizor, un calculator, un birou, acoperișul casei pe o suprafață de cca. 40 mp și o sumă de bani de aproximativ 2000 de lei.  Valoarea pagubelor produse a fost estimată la suma de 20000 de lei.

Intervenția a mai fost îngreunată și de lipsa surselor de apă în imediata apropiere, alimentarea realizându-se în navetă, de la o distanță de aproximativ 4 km.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un arzător lăsat aprins și nesupravegheat în bucătărie, focul aprinzând materialele ușor combustibile depozitate în apropiere.

La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare