24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Samuel Calotă, preşedinte UNPR Alexandria: ”În funcţie de oferta electorală, nu excludem o colaborare cu PNL”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dacă la nivel naţional, conducerea UNPR este la un pas de a semna o colaborare electorală cu PSD, în teritoriu, liderii au mână liberă în a constitui alianţe, indiferent de culoarea politică a unui partid sau altul. Singura condiţie este oferta electorală a viitorilor parteneri, care trebuie să fie una reală, în termeni corecţi şi sustenabili.
O spune însuşi preşedintele progresiştilor din Alexandria, Samuel Calotă, care a declarat că, în alegerile locale din acest an, sunt dispuşi la orice colaborare, cu orice formaţiune politică, fie că e de stânga, fie că e de dreapta.
”Vom negocia cu partidele care ne propun o ofertă electorală fermă. Nu neg faptul că principalul partener politic, cu care dorim o colaborare, este PSD. Însă, doar în cazul unui parteneriat ce va fi benefic ambelor părţi. Vom avea discuţii şi cu liberalii din judeţ, iar în funcţie de ceea ce se stabileşte, nu este exclusă o înţelegere electorală”, a afirmat Samuel Calotă, preşedintele UNPR Alexandria.
Întrebat despre viitorul său politic, Calotă a precizat că are deja un plan stabilit, pe care îl va face public la momentul oportun. Cât despre o posibilă candidatură la primăria Alexandria, liderul judeţean a declarat că ia în calcul o asemenea variantă.

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare