18.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 4, 2022

Sâmbătă, cetăţenii din Troianul sunt invitaţi la “Sărbătoarea Bujorului Românesc”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cetăţenii din localitate Troianul, şi nu numai, sunt invitaţi să participe sâmbătă, 14 mai, la evenimentul cultural artistic “Sărbătoarea Bujorului Românesc”. Evenimentul este organizat de către primăria comunei Troianul, în parteneriat cu CJCPCT Teleorman, Consiliul Judeţean Teleorman şi Departamentul Cultural al GAL Câmpia Burnazului. Printre invitaţi se numără: Ansamblul Burnasul, Fluieraşii de la Merişani, Bujorei de la Troianul, Corul Mini Axios, Ansamblul Câmpia Burnazului, Andreea Bălţoiu, Marinel Predoi, Maria Dudău şi Andreea Irianu.

“Ansamblul de dansuri şi tradiţii populare BUJOREI DE LA TROIANUL din Şcoala Gimnazială „Ion Preotu” în parteneriat cu Departamentul de Cultură al GAL Câmpia Burnazului vă invită sâmbătă după-amiază de la ora 14.00 la Sărbătoarea Bujorului Românesc. Pe scenă sunt invitate, alături de copiii noştri, şi alte ansambluri populare de copii din judeţ precum şi mici artişti în devenire care vă vor încântă cu melodiile lor populare. Departamentul de Cultură GAL Câmpia Burnazului aduce pe scena noastră drept invitat special Ansamblul BURNASUL din Alexandria. Întreaga desfăşurare cultural-artistică este susţinută cu bucurie de domnul primar Neagu Ionel”, este mesajul postat pe pagina de socializare a primăriei din Troianul.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În Teleorman, monitorizarea electronică în cazul ordinelor de protecţie va fi operaţională din anul 2024

Potrivit unui comunicat al IGPR, în perioada octombrie 2022-decembrie 2025, în urma aplicării măsurilor în cazul emiterii ordinului de...

Articole similare