12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

SAJ Teleorman: La sfârşit de săptămână, 37 de cetăţeni au suferit leziuni în urma unor conflicte sau agresiuni fizice

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 19-22 martie 2021, Serviciul de Ambulanţă din Teleorman a fost solicitat, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină la 529 de cazuri, întâlnite pe întreg teritoriul judeţului. Conform ultimului raport, în cazul unui teleormănean boala nu a fost diagnosticată, patru persoane au leşinat în stradă, 12 copii au avut nevoie de ajutor şi 37 de cetăţeni au fost suferit leziuni în urma unor conflicte sau agresiuni fizice.

La secţiile de psihiatrie au ajuns 15 persoane, 12 cetăţeni au fost găsiţi inconştienţi şi un singur caz de moarte suspectă.

Documentul dat publicităţii mai precizează că 28 de oameni au suferit accident vascular cerebral iar în 23 de cazuri, diagnosticul a fost febră. În raportul întocmit de SAJ Teleorman se mai arată faptul că cinci persoane din localităţile Dobroteşti, Alexandria, Liţa şi Zimnicea au fost găsite decedate şi doi pasageri, victimele unui accident de circulaţie, petrecut în municipiul Roşiorii de Vede.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare