24.7 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

SAJ Teleorman: 71 de persoane au suferit traumatisme în urma unor agresiuni fizice şi conflicte

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Creşte numărul cazurilor de agresiuni fizice şi conflicte. Potrivit ultimului raport al Serviciului de Ambulanţă Teleorman, doar la sfârşitul săptămânii trecute cadrele medicale au fost solicitate să intervină în 71 de situaţii. În raportul prezentat de instituţie se precizează că, în perioada 12-16 august 2022, Serviciul de Ambulanţă din Teleorman a fost solicitat, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină la 786 de cazuri, întâlnite pe întreg teritoriul judeţului. Astfel, în cazul a trei teleormăneni, boala nu a fost diagnosticată, 12 persoane au căzut pe stradă, 31 de copii au avut nevoie de ajutor şi 15 de cetăţeni au suferit leziuni în urma unor incidente provocate de animale. La secţiile de psihiatrie au ajuns 24 de persoane, 24 de cetăţeni au fost găsiţi inconştienţi iar 14 teleormăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unor incendii. Documentul dat publicităţii mai arată că 27 de oameni au suferit accident vascular cerebral iar în 34 de cazuri, diagnosticul a fost febră. Totodată, se constată o creştere a numărului de persoane ce au necesitat îngrijiri medicale, ca urmare a unor incidente provocate de animale, în ultimele trei zile înregistrându-se 15 astfel de cazuri.
La sfârşitul săptămânii trecute, cadrele medicale au fost solicitate să acorde primul ajutor pentru 11 persoane, victime ale unor accidente rutiere, iar şase cetăţeni din localităţile Roşiori, Călugăru, Drăgăneşti, Liţa, Videle şi Bujoru au fost găsiţi decedaţi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare