12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

SAJ Teleorman: 36 de cetăţeni au suferit leziuni în urma unor conflicte sau agresiuni fizice

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 2-5 aprilie 2021, Serviciul de Ambulanţă din Teleorman a fost solicitat, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină la 626 de cazuri, întâlnite pe întreg teritoriul judeţului. Conform ultimului raport, în cazul a cinci teleormăneani boala nu a fost diagnosticată, patru persoane au leşinat în stradă, şapte copii au avut nevoie de ajutor şi 36 de cetăţeni au suferit leziuni în urma unor conflicte sau agresiuni fizice.

La secţiile de psihiatrie au ajuns 20 de persoane, 32 de cetăţeni au fost găsiţi inconştienţi şi a fost înregistrat un singur caz de moarte suspectă.

Documentul dat publicităţii mai precizează că 19 oameni au suferit accident vascular cerebral iar în 30 de cazuri, diagnosticul a fost febră. În raportul întocmit de SAJ Teleorman se mai arată faptul că opt persoane din localităţile Nanov, Bâşcoveni, Furculeşti, Alexandria, Turnu Măgurele, Secara şi Orbeasca au fost găsite decedate iar un băiat de 10 ani a suferit un traumatism la membrul inferior, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localităţii Drăgăneşti Vlaşca.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare