27.4 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

S-a deschis prima franciză Barrier din judeţul Teleorman. Directorul de vânzări Sorin Floricel: “Important este să oferim clienţilor produse de calitate”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii trecute, în prezenţa managerului de vânzări pe zona de est, Sebi Ştefănescu, s-a deschis prima franciză Barrier din judeţul Teleoman, situată în municipiul Alexandria, pe strada Negru Vodă, lângă Liceul Pedagogic.

La eveniment, alături de reprezentanţii Barrier au participat directorul de vânzări Sorin Floricel şi oameni de afaceri din Teleorman.

“Aş vrea să mulţumesc partenerilor nostri de la Barrier pentru suportul acordat. Ne dorim să avem o colaborare de lungă durată şi să dezvoltăm relaţiile de parteneriat şi de prietenie. Referitor la afacerea pe care astăzi o inaugurăm, vă pot spune că sunt încrezător şi, cu certitudine, vom avea clienţi mulţumiţi. De 12 ani, noi activăm în domeniul tâmplăriei, perioadă în care am înţeles că cel mai important lucru este calitatea produselor oferite. Până la urmă, acesta este scopul nostru, să oferim tâmplărie şi servicii de cea mai înaltă calitate”, a declarat Sorin Floricel, director de vânzări

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare