15.7 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

S-a dat startul reabilitării DN 51, Izvoarele- Zimnicea. “În trei săptămâni, utilajele vor lucra și pe E 70”, spune secretarul de stat Cristi Barbu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Se lucrează intens și la capacitate maximă pe DN 51, mai precis pe tronsonul care face legătură între comuna Izvoarele și orașul Zimnicea. La nici două săptămâni de la anunțul privind efectuarea unor lucrări pe anumite drumuri din Teleorman, în zonele cu fisuri în stratul asfaltic, unde nu se poate circula în condiții optime, proiectul a fost deja demarat. În trei săptămâni, spun reprezentanții SND Alexandria, porțiunea de drum, de aproximativ 12 kilometri, va fi reabilitată. Pentru a se convinge că lucrările sunt în grafic și că totul se desfășoară conform planului, la fața locului au ajuns astăzi secretarul de stat Cristi Barbu și senatorul Eugen Pîrvulescu.

“Așa cum am anunțat în conferința de presă, de acum câteva zile, mai multe drumuri din Teleorman vor intra într-o reabilitare totală. Am început cu acest tronson, din cauza faptului că, de ani buni de zile, aici nu s-au mai efectuat reparații, iar drumul a devenit un adevărat coșmar pentru participanții la trafic. Astăzi, suntem aici, iar primele mașini cu bitum vor ajunge în câteva minute. Din discuțiile purtate cu reprezentanții SDN, porțiunea respectivă va fi finalizată în jurul datei de 10 august, iar de la jumătatea lunii viitoare, vor demara lucrările pe E70, Alexandria- București”, a declarat secretarul de stat Cristi Barbu.

La rândul său, senatorul Eugen Pîrvulescu a precizat că “asta înseamnă un Guvern care se preocupă de bunul mers al județului Teleorman. În primul rând, îi mulțumesc premierului Ludovic Orban și colegului meu Cristi Barbu. Astăzi, când alții sunt în discuții și poezii, în conferință de presă, noi ne-am apucat de treabă. Acest drum pe care unii doar s-au făcut că îl modernizează, de acum va deveni practicabil iar șoferii se vor simți în siguranță. În perioada imediat următoare vor fi și alte investiții în Teleorman”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare