10 C
Judeţul Teleorman
joi, aprilie 15, 2021

Rectificarea bugetară, o bătaie de joc! 12 primării din Teleorman au primit câte 2.000 de lei!

Articole noi

În Teleorman, rata de incidenţă se menţine sub 3 la mia de locuitori. 66 de persoane, depistate pozitiv

2,89 la mia de locuitori este rata de incidenţă la nivelul judeţului Teleorman, identică cu ziua precedentă. Faţă de...

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman, informaţii privind Recensământul General Agricol

Scopul Recensamantului este acela de a oferi informaţii esenţiale şi de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul agriculturii, inclusive...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.


Guvernul a împărţit sărăcia primăriilor din Teleorman. Suma alocată la ultima rectificare tuturor unităţilor administrative din judeţ, inclusiv CJ Teleorman, se ridică la 4,4 milioane de lei. Cei mai mulţi dintre edilii şefi sunt consternaţi şi nu înţeleg raţionamentul care a stat la baza calculului. Spre exemplu, comunele Beciu şi Frumoasa au primit 1.000 de lei fiecare. O bătaie de joc. Banii nu ajung nici pentru plata serviciilor de telefonie fixă şi internet. Alte localităţi au fost ceva mai norocoase. La Purani, Saelele, Segarcea Vale, Sfinţeşti, Slobozia Mândra, Uda Clocociov, Călmăţuiu de Sus, Cervenia, Ciolăneşti, Crângu, Crevenicu şi Dideşti, Executivul a fost ceva mai darnic. Le-a virat în conturi 2.000 de lei… de căciulă! Privilegiate, dacă putem spune, au fost comunele Brânceni (57.000 de lei), Poeni (54.000 de lei), Dracea (37.000 de lei) şi Drăgăneşti Vlaşca (38.000 de lei). Nici oraşele nu o duc mai bine. Municipiul Alexandria a primit 1.674.000 de lei, Roşiorii de Vede-517.000 de lei, Turnu Măgurele-316.000 de lei, Videle-338.000 de lei şi Zimnicea-173.000 de lei.

Primarii din Teleorman, indiferent de culoarea politică, spun că o umilinţă aşa de mare nu au trăit nici pe timpul lui Boc, atunci când recesiunea a cuprins şi România. Unii dintre ei au declarat că vor refuza sumele alocate.

“Mai mare daraua decât ocaua”, spun edilii şefi, care vor fi obligaţi să întocmească zeci de documente şi să convoace şedinte de CL pentru rectificarea bugetară “de doi bani”.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

În Teleorman, rata de incidenţă se menţine sub 3 la mia de locuitori. 66 de persoane, depistate pozitiv

2,89 la mia de locuitori este rata de incidenţă la nivelul judeţului Teleorman, identică cu ziua precedentă. Faţă de...

Articole similare