10 C
Judeţul Teleorman
joi, aprilie 15, 2021

Record de permise reţinute. 42 de şoferi au rămas “pietoni” iar 14 certificate de înmatriculare au fost retrase

Articole noi

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman, informaţii privind Recensământul General Agricol

Scopul Recensamantului este acela de a oferi informaţii esenţiale şi de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul agriculturii, inclusive...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 19-21 februarie, poliţiştii au intervenit la aproximativ 250 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 230 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112. Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 580 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 200.000 de lei, au reţinut 42 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.  De asemenea, poliţiştii rutieri au intervenit în cazul a două accidente de circulaţie soldate cu rănirea uşoară a două persoane (Liţa şi Frăsinet) şi au constatat 11 infracţiuni privind regimul circulaţiei pe drumurile publice (dintre care: conducere fără permis-3, conducere sub influenţa alcoolului-3), fiind întocmite dosare penale.

Exemple:

  • La data de 21.02.2021, în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poeni au depistat un bărbat de 20 de ani, din comuna Siliştea, care conducea un autoturism pe DJ 503, pe raza comunei Purani, emanând halenă alcoolică. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.
  • În aceleaşi condiţii a fost depistat şi un bărbat de 26 de ani, domiciliat în comuna Răsmireşti, care conducea un autoturism pe raza municipiului Alexandria, deşi ar fi consumat băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Articole similare