27 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

Record de permise reținute! 37 de șoferi au rămas „pietoni” și trei certificate au fost reținute, la sfârșit de săptămână

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea sigurării climatului de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 08 – 10 mai a.c., polițiștii au intervenit la peste 260 de evenimente, dintre care aproximativ 230 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Totodată, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat nu mai puțin de 300 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 160.000 lei (dintre care peste 60 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, nouă pentru nereguli privind depășirea etc.), au reținut 37 de permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De la începutul anului și până în prezent, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate 89 de accidente rutiere soldate cu victime omenești, dintre care 16 s-au produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar 14 au la bază neacordarea de prioritate vehiculelor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare