9.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Razie pe şoselele din Teleorman. Şase permise reţinute, dintre care trei pentru consum de alcool

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 11 august, în intervalele orare 07.00-09.00 şi 17.00-19.00, poliţiştii teleormăneni au desfăşurat acţiuni în sistem integrat, pe raza întregului judeţ, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.
Acţiunile desfăşurate, în care au fost angrenaţi poliţişti din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică şi de la transporturi, au avut, în principal, scop preventiv, fiind verificate modul de respectare a normelor rutiere şi a celor privind transportul de marfă.
În urma abaterilor constatate, în doar patru ore, poliţiştii au aplicat peste 145 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 52.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere. Au fost reţinute 6 permise de conducere, respectiv trei pentru consumul de alcool şi trei pentru alte abateri de la normele rutiere.
De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi au fost constatate trei infracţiuni la regimul rutier.
Astfel de acţiuni punctuale vor continua şi în perioada următoare şi vor viza şi alte categorii de verificări.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare