22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Răfuială între două familii de țigani, din Alexandria. Drept răzbunare, unul dintre ei i-a dat foc la casă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un autoturism BMW, acoperișul unei casei pe cca. 70 mp și acoperișul unei locuințe învecinate au fost distruse de flăcări, în urma unui incendiu. Potrivit anchetatorilor, focul a fost pus intenționat. Păgubașul bănuiește că la mijloc este vorba de o rudă. Între cele două familii de țigani ar exista un conflict mai vechi. Zilele trecute și-au aruncat cuvinte grele pe o pagină de socializare. Unul dintre ei ar fi amenințat cu incendierea locuinței. De la vorbe până la fapte nu a mai fost decât un pas. Oamenii legii au deschis dosar penal și au un cerc de suspecți. Nu exclude ca piromanul să fie același cu cel care, în urmă cu câteva săptămâni, a incendiat o altă casă. Tot a unor țigani.
Conform IPJ Teleorman, la data de 31 octombrie 2021, ora 22.00, polițiștii din Teleorman au fost sesizați, prin sistemul de apel unic 112, de către un cetățean, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, cu privire la faptul că, la autoturismul parcat în curtea unei locuințe, a izbucnit un incendiu. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că, la adresa indicată, în curtea locuinței, se afla parcat un autoturism, ce-i aparținea unui cetățean din municipiul Alexandria, care a fost găsit distrus, ca urmare a izbucnirii unui incendiu. Întrucât autoturismul se afla parcat în proximitatea locuinței bărbatului care a sesizat comiterea faptei, cât și a unei locuințe învecinate, nelocuite, incendiul s-a extins la acoperișurile acestora, astfel încât au fost provocate mai multe pagube materiale, fără însă a se putea preciza prejudiciul. În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări, urmând a fi propusă soluție legală, prin unitatea de parchet competentă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare