35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

PSD a reușit să blocheze repartizarea fondurilor către primăriile din Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ședința  extraordinară de astăzi, în care Consiliul Județean a fost convocat pentru ora 12.00, în vederea repartizării bugetului pentru anul 2022, a fost anulată din motive obiective.
PSD și-a arătat din nou colții, punând presiune pe consilierii județeni, președinți de organizații și chiar parlamentari.
Din păcate, unul dintre aceștia a cedat și a decis să își înainteze demisia, motiv pentru care inițiatorul, grupul PNL, a retras proiectele aflate pe ordinea de zi, până la clarificarea situației.
După o săptămână de tergiversări și încercări disperate de a împărți bugetul în funcție de interesele politice, PSD a „reușit” să blocheze repartizarea fondurilor către unitățile administrativ teritoriale, prin jocuri de culise.
Astfel, repartizarea celor 32.000.000 lei (320 miliarde lei vechi) către primării, sumă care reprezintă 6% din veniturile județului, va fi amânată pentru o dată ulterioară.

Grupul consilierilor județeni ai PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare