10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

PSD a reușit să blocheze repartizarea fondurilor către primăriile din Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ședința  extraordinară de astăzi, în care Consiliul Județean a fost convocat pentru ora 12.00, în vederea repartizării bugetului pentru anul 2022, a fost anulată din motive obiective.
PSD și-a arătat din nou colții, punând presiune pe consilierii județeni, președinți de organizații și chiar parlamentari.
Din păcate, unul dintre aceștia a cedat și a decis să își înainteze demisia, motiv pentru care inițiatorul, grupul PNL, a retras proiectele aflate pe ordinea de zi, până la clarificarea situației.
După o săptămână de tergiversări și încercări disperate de a împărți bugetul în funcție de interesele politice, PSD a „reușit” să blocheze repartizarea fondurilor către unitățile administrativ teritoriale, prin jocuri de culise.
Astfel, repartizarea celor 32.000.000 lei (320 miliarde lei vechi) către primării, sumă care reprezintă 6% din veniturile județului, va fi amânată pentru o dată ulterioară.

Grupul consilierilor județeni ai PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare