18.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Prognoza METEO pentru Teleorman: Vremea se va încălzi uşor iar precipitaţiile vor reveni, la sfârşitul săptămânii

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 18-31 octombrie 2021.
Vremea va intra într-un proces de încălzire uşoară şi treptată în prima săptămână, astfel de la valori medii ale maximelor de 16 grade se va ajunge la 20…22 de grade în zilele de 21 şi 22 octombrie. Spre finalul săptămânii se va răci, până la o medie regională a temperaturilor maxime de 12…13 grade, apoi se va încălzi uşor, astfel încât în perioada 27-31 octombrie media valorilor diurne va tinde spre 16…17 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, temperaturile minime vor fi în medie de 5…6 grade, cu valori mai ridicate în 23 octombrie, când se vor atinge 8…9 grade, dar şi mai scăzute la începutul săptămânii viitoare, la o medie regională de 2…3 grade.
Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în 23 şi 24 octombrie. În restul intervalului, potrivit estimărilor disponibile la această dată condiţiile pentru ploi slabe vor fi destul de reduse.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare