23.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. Tendinţa vremii va fi în general de încălzire

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 2 -15 mai 2022.Tendinţa vremii va fi în general de încălzire. Media maximelor termice va creşte de la 19 grade în prima zi, până la 23…25 de grade în ulitmele, iar a minimelor de la 7 grade la începutul intervalului, până la 8…11 grade la finalul acestuia. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 5 mai şi după data de 9 mai.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare