15.3 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperaturile vor fi în scădere începând din 23 ianuarie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 16-29 ianuarie 2023.
Încălzirea apreciabilă a vremii din prima parte a intervalului, va determina înregistrarea unor valori termice semnificativ mai ridicate faţă de cele normale în luna ianuarie, în special între 17 şi 19 ianuarie când media maximelor va fi de 15…19 grade, iar a minimelor de 4…8 grade. Temperaturile vor fi în scădere începând din 23 ianuarie, dar chiar şi după această data este estimat un regim termic mediu în general peste cel climatologic specific perioadei, cu valori diurne de 4…9 grade şi nocturne de -3…0 grade. În primele zile, pe arii restrânse vor fi averse de ploaie, în general slabe, iar probabilitatea pentru precipitaţii locale va fi mai ridicată între 21 şi 23 ianuarie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare