26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperaturile vor alterna de la o zi la alta până la sfârşitul lunii

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 18-31 martie 2024. Valorile termice diurne vor fi în scădere de la o medie regională de 13…14 grade în prima zi până la 8 grade în ziua de 19 martie. Ulterior, tendinţa va fi de încălzire, în special în perioada 23-25 martie, când se vor atinge valori termice în general de 18…20 grade, iar pentru finalul lunii caracteristice vor fi valorile termice de 14…16 grade. Scăderea de temperatură se va resimţi şi în cazul minimelor, care în prima noapte vor fi de 3…4 grade, iar în 20, 21 şi 22 martie se vor apropia de 0 grade în cea mai mare parte a regiunii. După 23 martie, media temperaturilor maxime va fi de 3…4 grade, chiar mai ridicată în 25 şi 26 martie spre 6 grade. Local se vor semnala precipitaţii între 18 şi 21 martie, iar cu o probabilitate mai ridicată şi în intervalul 26-29 martie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare