18.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, octombrie 2, 2022

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperaturi peste normalul perioadei şi precipitaţii deficitare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 17-30 ianuarie 2021.
În prima săptămână vor alterna zilele în care vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, respectiv în 17 şi 20 ianuarie, când se vor atinge maxime de 6…8 grade şi minime în jurul valorii de -2 grade; şi zile în care valorile termice vor fi apropiate de normal (maxime în medie de 1…3 grade şi minime între -7 şi -4 grade. După 23 ianuarie sunt estimate temperature maxime, în medie de 4…6 grade şi minime în jurul valorii de -4 grade, ce vor caracteriza un regim termic peste normalul perioadei. Pe parcursul celor două săptămâni, precipitaţiile se vor menţine deficitare.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare