2.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperaturi de până la 24 de grade, la sfârşit de săptămână

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 03-16 octombrie 2022.
La începutul primei săptămâni vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit, media maximelor va fi de 18…21 de grade, cu cele mai scăzute valori în 4 octombrie, iar spre sfârşitul acesteia valorile termice vor fi în creştere şi vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, cu o medie a maximelor de 22…23 de grade. În a doua săptămână din interval valorile termice vor scădea uşor şi vor caracteriza o vreme normală din punct de vedere termic, media maximelor urmând a se situa în jurul a 21 de grade. Temperaturile nocturne vor avea mici variaţii de la un interval la altul şi vor fi cuprinse în medie între 6 şi 9 grade, cu cele mai scăzute valori în 5 octombrie şi cele mai ridicate după 6 octombrie.
Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în primele două zile din interval şi din nou la sfârşitul celei de-a doua săptămâni.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare