35 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperatura aerului va avea o tendinţă de creştere după data de 15 iunie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul  iunie 13-26 iunie 2022.
Potrivit meteorologilor, temperatura aerului va avea o tendinţă de creştere după data de 15 iunie. Media regională a maximelor va creşte treptat de la valori de 25…26 de grade, spre valori de 32…33 de grade. Minimele termice vor avea o evoluţie similară, iar creşterea se va realiza de la medii de 13…14 grade, spre medii în jurul a 17 grade. Probabilitatea de apariţie a averselor se va menţine pe aproape tot parcursul intervalului, dar va fi mai mare în primele zile, în jurul datei de 17 iunie şi după 21 iunie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare