30.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperatura aerului va avea o tendinţă de creştere după data de 15 iunie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul  iunie 13-26 iunie 2022.
Potrivit meteorologilor, temperatura aerului va avea o tendinţă de creştere după data de 15 iunie. Media regională a maximelor va creşte treptat de la valori de 25…26 de grade, spre valori de 32…33 de grade. Minimele termice vor avea o evoluţie similară, iar creşterea se va realiza de la medii de 13…14 grade, spre medii în jurul a 17 grade. Probabilitatea de apariţie a averselor se va menţine pe aproape tot parcursul intervalului, dar va fi mai mare în primele zile, în jurul datei de 17 iunie şi după 21 iunie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare